Dyreplaneten kjøper Dyreelskere.no

Jeg er stolt over å kunne dele nyheten om at Dyreplaneten offisielt har overtatt Dyreelskere.no, en nettside som i mange år har vært kjent for sin underholdende og engasjerende innhold rundt kjæledyr.

Selv om Dyreplaneten har et stort fokus på å være en god informasjonskilde for kjæledyr, ønsker vi å gi deg alt innenfor kjæledyr. Fra å være et nettsted hvor du kan komme for å lære om alt fra hold av akvariefisk og hvilken hunderase som passer for deg, til historier om kattekvinner som har over 1100 katter hjemme, og å dele en latter over de søteste og morsomste kjæledyrene.

Dyreelskere.no har i mange år vært en favoritt blant norske kjæledyreiere, med sitt fokus på underholdning. De har samlet tusenvis av videoer og bilder som har gledet, rørt, og til og med fått oss til å le høyt. Deres innhold har bidratt til å løfte frem det morsomme ved å være en eier av kjæledyr, noe som har resonnert med mange nordmenn.

Vi i Dyreplaneten ser nå en god mulighet til å kombinere det informative og underholdende på en ny måte. Vi gleder oss til å kunne fokusere mer på underholdende innhold fremover, ved siden av informative artikler, og ved å gjøre dette, er vi enda et skritt nærmere vårt mål om å være den ledende nettsiden for kjæledyr i Norge.

Vi er spente på å kunne tilby våre brukere en enda mer omfattende og variert opplevelse, hvor du både kan lære og le av det samme nettstedet.
Sjekk ut Dyreplaneten.no for alt om kjæledyr.

Dyreplaneten
Logo