Myhres Kattehotell blir Jennys Kattehotell og Behandlingssenter

Myhres Kattehotell, et velkjent kattehotell for katteelskere, har endret navn. Det opprinnelige kattehotellet har gjennomgått en betydelig forandring og er nå kjent som Jennys Kattehotell og Behandlingssenter.

Møt Jenny og hennes team

Drevet av Jenny, med hjelp fra Mads og Mylius, tar kattehotellet hensyn til hvert eneste individuelle behov og særegenhet hos hver katt. Jenny som er utdannet innen osteopati, muskelterapi, akupunktur, ernæring, homeopati og blomstermedisin på dyr, er lidenskapelig opptatt av å gi hvert dyr enestående omsorg.

Mads er på sin side utdannet pilot og er medhjelper på Jennys Kattehotell og Behandlingssenter. Han fikk en ny kjærlighet for dyr etter å ha møtt Jenny.

Kattehotellets tilbud

Det nye kattehotellet gir hver katt en opplevelse. Med et 200 kvm inneareal som inneholder 32 rom, er det rikelig med plass for kattene til å utforske. Det er også et eget område for isolasjon om nødvendig.

For øyeblikket er det tre forskjellige rom du kan velge mellom i kattehotellet. Standardrommene er på 1,2 kvm, luksusrommene på 1,8 kvm, mens du også kan gi katten din en stor suite på 2,7 kvm om du ønsker det.

Samtidig har hotellet også en stor inngjerdet luftegård på 60 kvm. Her kan kattene trekke frisk luft og nyte synet av hestene som beiter rett utenfor luftegården. De kan komme og gå som de vil, og hotellet fôrer dem med høykvalitets tørrfor, rik på økologiske ingredienser og uten syntetiske tilsetningsstoffer, ifølge nettsiden.

Jennys Kattebehandlingssenter

Et tillegg til Jennys Kattehotell driver hun også behandlingssenteret. Her tilbys behandlinger som osteopati, muskelterapi, akupunktur, og mye mer, hvor alle behandlinger er skreddersydd for hver enkel katt.

Dersom katten din er i en rehabiliteringsprosess kan behandlingssenteret være midt i blinken for deg.

Tilbakemeldinger fra kunder

Flere kunder forteller om gode opplevelser hos Jennys Kattehotell og Behandlingssenter. Tom S. uttrykker at «Dette er det beste stedet jeg har hatt katt i pensjon», mens Dag E. mener at det å «Komme til Jennys kattehotell er utrolig hyggelig». Han presiserer videre at hvis de skal på ferie, er det kun hos Jenny kattene skal være i mellomtiden, på tross for at de må kjøre én time.

Dyreplaneten
Logo