Holmen Hundesenter

Holmen Hundesenter, etablert i hjertet av Nord-Norge, skrev sin historie med dedikasjon til hundens velferd og trening. Med sitt fokus på sibirsk husky og polarhunder, ble senteret et navn forbundet med ekspertise innenfor disse raser. Senteret ga et sikkert og stimulerende miljø for hunder, takket være sin omfattende kunnskap om ulike hunderaser og et stort område dedikert til hundetrening.

Polarhunder og hundekjøringens historie

Holmen Hundesenter utmerket seg som en pioner innen trening og oppdragelse av polarhunder, spesielt den sibirske huskyen. Disse hundene, kjent for deres utrolige styrke, utholdenhet og evne til å arbeide under ekstreme forhold, fant et ekte hjem på senteret.

Hundekjøring, en sport med dype røtter i norsk kultur, fikk et spesielt fokus. Holmen Hundesenter, drevet av en lidenskapelig kjærlighet til hunder og natur, tilbød kurs i hundekjøring for alle aldre. Kursene gav en unik mulighet til å forstå mer om trekkhunder og deres imponerende egenskaper.

En verden av trekkhunder

Hundekjøring ville ha vært umulig uten trekkhunder. Disse dyrene, med deres kraft og utholdenhet, var ideelle for slike aktiviteter. Holmen Hundesenter erkjente dette og dyrket en dyp forståelse av trekkhunder. Med fokus på hundenes fysiske helse og mentale velvære, skapte de en balanse gjennom riktig trening og omsorg.

Hunder som mer enn kjæledyr

Til tross for at mange av hundene ved Holmen Hundesenter var trekkhunder, ble de ansett som mer enn bare arbeidsdyr. Hunder er kjæledyr, og deres velferd var alltid øverst på prioriteringslisten. Fra riktig ernæring til regelmessige veterinærbesøk, sørget senteret for at hver hund fikk omsorgen de trengte.

Holmen Hundesenter var et sted der hundens velferd, opplæring og utvikling var prioritert. Med spesialisering på sibirsk husky og polarhunder, og en lidenskap for hundekjøring, var Holmen Hundesenter et populært sted i mange år.

Dyreplaneten
Logo