Os Hundeklubb

Os Hundeklubb ble allerede etablert i 1980, har vokst til å bli en betydelig og inkluderende samlingsplass for hundeeiere med over 700 medlemmer. Klubben samarbeider med Norsk Kennel Klubb (NKK) og alle medlemmer er nødt til å betale en kontingent.

Lokalisert på baksiden av gamle Drange skole, har klubben et inngjerdet område med sand som underlag, ideelt for en rekke hundeaktiviteter. Medlemmer får også tilgang til en nøkkelboks, noe som sikrer at banen er tilgjengelig for trening når det passer dem. Klubben har også implementert en kalenderfunksjon, som medlemmene kan bruke for å planlegge trening.

Os Hundeklubb er en klubb for alle, uavhengig om du har en border collie, dvergschnauzer, weimaraner eller en annen hunderase. Med et utvalg av tilbud som inkluderer agility (etter gjennomføring av nybegynnerkurs), rally- og lydighetstrening, utstillingstrening, samt RIK og miljøtrening. Klubben arrangerer også regelmessige kurs og fellesturer, noe som gir en flott mulighet for sosialisering for både hunder og deres eiere.

For potensielle nye medlemmer, tilbyr Os Hundeklubb muligheten til å delta på et par treninger før de forplikter seg til medlemskap.

Os Hundeklubb oppfordrer alle interesserte til å komme og trene, uavhengig av erfaring eller kunnskapsnivå. For mer informasjon om klubbens aktiviteter og treningstilbud, kan du sjekke ut deres Os Hundeklubb sin Facebook-side eller besøke dem på baksiden av gamle Drange skole. Du kan også ta kontakt via e-post på oshundeklubb@gmail.com.

Dyreplaneten
Logo